Traiteur Tip-Top, een vaste waarde in de Deurne, kondigde vanavond met veel enthousiasme hun nieuwste project aan op Facebook: de opening van hun eigen restaurant, Bistro Louis. Na jaren van passievol koken en het verzorgen van de meest smaakvolle gerechten voor hun klanten, neemt de vennootschap nu een volgende stap in hun culinaire avontuur.

De locatie voor dit nieuwe restaurant is het voormalige taverne Classic’s, een bekend etablissement in Deurne. Benny van Loon, de nieuwe eigenaar, is vol vertrouwen over deze uitbreiding:

We hebben lang gewerkt aan het perfectioneren van onze gerechten en het leveren van een uitstekende service. Met de opening van Bistro Louis kunnen we onze klanten nu een volledig nieuwe ervaring bieden, maar met de vertrouwde smaken die zij van ons gewend zijn.

Ook Kelly van Loon, dochter van Benny en betrokken bij de nieuwe onderneming, kijkt reikhalzend uit naar deze volgende stap:

Bistro Louis wordt een plek waar gezelligheid en gastronomie hand in hand gaan. We willen een sfeer creëren waarin iedereen zich welkom voelt, en waar onze gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden in een ontspannen setting.

Hoewel het nieuwe restaurant de komende weken zijn deuren zal openen, blijft Traiteur Tip-Top actief in het verzorgen van maaltijden en buffetten.

Onze traiteurservice blijft uiteraard bestaan.

verzekert Benny van Loon.

Bistro Louis is een aanvulling op wat we al doen, niet een vervanging.