Bezoek op woensdag 5 juni van 15 tot 21 uur de avondmarkt op het Wim Saerensplein. Kuier langs verschillende kramen, doe koopjes op de rommelmarkt, koop handgemaakte artikelen op de makersmarkt en geniet van heerlijke versnaperingen bij verschillende foodtrucks. Daarnaast is er ook livemuziek en kinderanimatie.

Makersmarkt

De plek voor lokale makers en ambachtslieden om hun unieke creaties voor te stellen en te verkopen. Van juwelen, kaarsen, kaartjes, schilderijen, bloemstukken, droogbloemen, macramé, zeep, gadgets, lederwaren, handtassen en etuis, haaraccessoires, kinderkleding, speelgoed, interieurdecoratie tot bedrukte of geborduurde kleding. Je vindt er een heleboel handgemaakte artikelen, want die koop je beter lokaal natuurlijk!

Foodmarkt

Naast lokaal shoppen, genieten bezoekers ook van heerlijke lekkernijen en een lekker glaasje. De plek om te relaxen, ontmoeten en proeven van het beste wat Deurne te bieden heeft.

Rommelmarkt

Ga op schattenjacht tijdens de rommelmarkt. Misschien vind je wel het speelgoed, kledingstuk, boek, lp of decoratie- of meubelstuk waar je al jaren naar op zoek bent.

Wil je graag tweedehandsspullen verkopen en een standplaats reserveren? Lees dan eerst de voorwaarden en boek een standplaats via https://lerd.be/avondmarkt-wim-saerensplein/

Animatie

Muzikale live intermezzo’s garanderen een zomerse sfeer. Voor de kinderen is er gratis kindergrime, een springkasteel, …

Kom dus langs en breng je familie, vrienden en buren mee!

Meer info

  • Avond- en rommelmarkt (met foodtrucks en makersmarkt)
  • woensdag 5 juni 2024 van 15 tot 21 uur
  • Wim Saerensplein
  • https://lerd.be/
  • gratis