deurne leeft rioleringswerken elbra
Maandag: 07u00-21u00
Dinsdag: 07u00-21u00
Woensdag: 07u00-21u00
Donderdag: 07u00-21u00
Vrijdag: 07u00-21u00

Meer info over het bedrijf

Door de jaren heen is Renovatiewerken Elbra snel geëvolueerd naar een firma met zeer veel knowhow, perfecte afwerking en uiterste netheid! Hun dienstverlening is heel veelzijdig en compleet tegelijk.

U kan enerzijds bij hen terecht voor al uw rioleringswerken. Van het volledig vernieuwen van uw riool tot kleine herstellingen, plaatsen en herstellen van beerputten en regenputten, vervangen van verouderde riolen zoals eterniet, terracotta,… naar PVC, plaatsen en opmetsen van putdeksels, ingezakte vloeren…

Anderzijds kan u ook bij hen voor kleine bezetting-en renovatiewerken terecht. Meestal ontstaat er bij lekkage van afvoeren, lekkende beerputten, kapotte gescheurde riolering, enz. meer schade dan alleen aan de riolering. Men spreekt dan over gevolgschade. Vandaar de combinatie van hun diensten, zo is er, voor u als klant, slechts 1 aanspreekpunt nodig!

Elbra beschikt over de meest modernste machines en toestellen om de uit te voeren werken tot een goede einde te brengen. Zo beschikken ze ook over alle camera- lek- en reuk opsporingsapparatuur.Dit om o.a. een minimum aan breek – en graafwerken te bekomen.

Een volledige, correcte analyse en service zijn de troeven van Renovatiewerken Elbra