Op zaterdag 15 oktober werd de nieuwe kapsalon van Salima officieel geopend onder grote belangstelling. ‘Salihairtylist’ is gevestigd aan de Ter Rivierenlaan, vlak bij het prachtige Rivierenhof, en biedt een warme en huiselijke sfeer waar klanten zich direct welkom voelen.

Het lint werd symbolisch doorgeknipt door Salima, samen met districtsburgemeester Tjerk Sekeris en Alain Hoeckx, voorzitter van winkeliersvereniging Deurne Centrum.

Salima vertelt met trots over haar reis naar dit moment: “Van kleins af aan heb ik altijd gedroomd van mijn eigen onderneming, en het werd al snel duidelijk dat mijn passie lag bij het kappersvak. Al vanaf mijn 13e werd mijn interesse voor het kappersambacht steeds groter. In 2013 besloot ik om van mijn droom werkelijkheid te maken en begon ik aan mijn kappersopleiding. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende salons. Regelmatig hoorde ik van collega’s en klanten dat ik ooit voor mezelf zou beginnen, en diep van binnen voelde ik dat dit het juiste pad voor mij was.”

Over haar keuze voor deze locatie zegt ze: “Toen ik besloot om de stap te zetten en mijn eigen kapsalon te openen, wist ik dat ik een plek wilde waar mensen zich welkom en thuis zouden voelen, in Antwerpen. Het voelt als een droom die is uitgekomen, en ik kijk ernaar uit om iedereen hier te verwelkomen.”

Alain Hoeckx prees Salima voor haar vastberadenheid en passie: “Het is altijd mooi om te zien hoe lokale ondernemers hun droom verwezenlijken. Salima brengt niet alleen een prachtige zaak naar Deurne, maar ook haar ervaring, passie en persoonlijke aanpak.“

Na de officiële opening werd er feestelijk geklonken op het succes van de nieuwe zaak, en genoten de aanwezigen van een hapje en drankje in een gezellige sfeer.