deurne-leeft-de-brusherie-knip-schaar-tien-jaar-bestaan

Afgelopen weekend vierde kapsalon De Brusherie, gelegen op de Ter Rivierenlaan in Deurne, haar tiende verjaardag met een feestelijke receptie. Familie, vrienden en trouwe klanten kwamen samen om het glas te heffen op dit bijzondere jubileum.

Tijdens het evenement knipte districtsburgemeester Tjerk Sekeris, geflankeerd door schepen Elke Brydenbach en de voorzitter van winkeliersvereniging Deurne Centrum Alain Hoeckx, nog eens symbolisch het lint door. Het moment werd gevolgd door een hartelijk applaus van de aanwezigen, die hiermee hun steun en waardering voor de zaak en haar eigenares betuigden.

Weekend van de klant valt extra vroeg dit jaar

De festiviteiten werden extra feestelijk dankzij een frietkot dat speciaal voor de gelegenheid was geregeld. Zo konden de gasten niet alleen genieten van een drankje, maar ook van een hapje terwijl er volop herinneringen werden opgehaald over het kapsalon.

Ik ben ontzettend dankbaar voor al die jaren van steun en vriendschap.

zegt Sabrina Verhoeven, eigenares van De Brusherie.

Het is geweldig om zoveel bekende gezichten hier te zien en samen te vieren. Het weekend van de klant valt extra vroeg voor mijn klanten dit jaar, en zo heb’k ze eens extra kunnen verwennen. Op nog minstens tien jaar!

Besluit Verhoeven.