Dinsdag: 09u00-18u00
Woensdag: 09u00-18u00
Donderdag: 12u30-20u00
Vrijdag: 09u00-18u00
Zaterdag: 09u00-17u00

Meer info over het bedrijf

Salihairstylist; De Kapperszaak van Salima Ouazzani in Deurne

Welkom bij Salihairstylist! Ik ben Salima Ouazzani, een gediplomeerd hairstylist met een passie voor knippen, kleuren en het creëren van stralende kapsels. Na jarenlange ervaring bij verschillende kapsalons in de regio, besloot ik mijn eigen droom te verwezenlijken en mijn eigen salon te openen.

Bij Salihairstylist draait alles om kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom werk ik uitsluitend met hoogwaardige producten van Redken en L’Oréal. Mijn doel is om iedereen die mijn salon verlaat, zich mooier en zelfverzekerder te laten voelen.

Om de beste service te kunnen bieden, blijf ik mezelf continu verbeteren door het volgen van cursussen en trainingen. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de haarmode.

Bij Salihairstylist kun je niet alleen terecht voor een prachtige nieuwe look, maar ook voor een gezellig praatje en een lekker kopje koffie. De ontspannen en vriendelijke sfeer in mijn salon zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Kom langs bij Salihairstylist en ervaar zelf de combinatie van vakmanschap en gezelligheid. Je bent van harte welkom in mijn salon in Deurne!