Deurne’s Joyce Van de Merlen heeft haar avontuur als deelneemster aan de Miss Wellness Beauty-verkiezing afgesloten met de titel Miss Wellness Sympathie 2023 op zak. De 40-jarige schoonheidsspecialiste besloot op de vooravond van haar verjaardag het roer om te gooien en zichzelf uit te dagen door deel te nemen aan de verkiezing.

Tijdens haar traject in de competitie heeft Joyce verschillende activiteiten ondernomen, zoals het verzorgen van dames in WZC Ten Boomgaard, het volgen van interessante workshops en het ontmoeten van medekandidaten met hun eigen levensverhalen. Het avontuur bracht haar zelfs naar Turkije.

De finale ging door in het Hilton Antwerpen. Kelly Van Doorselaere kaapte het kroontje van Miss Wellness 2023 weg. Maar ook de Deurnese schone viel in de prijzen en werd verkozen tot Miss Wellness Sympathie. Joyce Van de Merlen besluit:

Het was geweldig, overweldigend en te mooi om mee te maken. En het was een leerproces, zowel professioneel, mentaal als emotioneel.

Ze kijkt naar haar broer Benjamin met het syndroom van Down.

Hij is zo trots.

glimlacht zij vertederd.

Terug naar het dagelijkse leven

Inmiddels is de kersverse Miss Wellness Sympathie weer aan het werk in haar praktijk ‘Joyce Beauty Secret’ in Deurne, waar zij haar eerste privé opleiding als extensionspecialiste geeft. Daarnaast helpt ze mensen met haaruitval en andere haarproblemen en verzorgt ze permanente make-up. Joyce blijft ook verse soep en muntthee aanbieden aan haar klanten, bereid met groenten uit eigen tuin.

Bron: Gazet Van Deurne & Foto PE